top of page

 

Het herstellen van innerlijke balans 

 

 

Reiki in het dagelijks leven - 3 dagdelen

 

 

De universele levensenergie is overal in ons leven aanwezig. Door de beoefening van Reiki leren we hier bewust mee om te gaan en te gebruiken voor onze ontwikkeling. Als we bewust met deze energie in contact zijn, is het makkelijker onze innerlijke balans te bewaren. Desondanks kan dat in het dagelijks leven uitdagend zijn.


In drie avonden over een periode van 21 dagen verdiepen we onze ervaring hoe je Reiki meer kan toepassen in je dagelijks leven, werk en relaties.

 

Situaties in je leven (werk, relaties, etc.) kunnen flinke uitdagingen opleveren. Reiki ondersteunt in het ontwikkelen van je vermogen om hier steeds beter mee om te gaan. Zodanig dat gebeurtenissen je misschien wel raken, maar je niet uit je eigen centrum stoten. In deze verdieping werken we aan het ontwikkelen van ‘onverstoorbaarheid’ en manieren om je innerlijke balans te herstellen. Bewust contact maken met je ware zelf is daar een belangrijk onderdeel van.

 

Deze verdieping heeft een praktische aanpak. Het doel is om via zelfreflectie en het maken van bewuste keuzes steeds beter in staat te zijn je innerlijke balans te herstellen. We gebruiken daarvoor de leefregels en de principes van regeneratieve ontwikkeling. Beide helpen om je terug te brengen naar je essentie en om situaties te openen, zodat er ruimte ontstaat voor heling. 

 

We werken tijdens deze verdieping met levend leermateriaal, dwz vragen die op dit moment in je eigen leven spelen. Al doende verdiepen we onze ervaring met Reiki als Healing Art: het creëren van een gebalanceerde manier van leven in relatie tot jezelf, andere mensen en de omgeving waar je onderdeel van uitmaakt.

 

 

Datum                          : 1, 8, 15 november van 19.30 – 22.00u 

 

Prijs                             : € 125,- 
 

Locatie                         : Den Haag

 

Voor aanmelden of meer informatie: robertkramps@gmail.com of 06 29 45 8066.

bottom of page