top of page
Reiki I

Cursus Reiki I

 

Reiki is door iedereen eenvoudig te leren. Een eerstegraads Reikicursus wordt gegeven in 4 aansluitende dagdelen van ca. 3 uur.

Een eerstegraads Reikicursus is voldoende om een volwaardige Reiki behandeling te kunnen geven. Tijdens de cursus leer je o.a. over de geschiedenis van Reiki, hoe je jezelf en anderen kan behandelen en ontvang je 4 inwijdingen (een per dagdeel), waardoor de energiekanalen worden geopend en de Reiki-energie weer vrij toegang heeft. Na de cursus ben je in staat jezelf en andere mensen Reiki te geven.

 

De prijs voor het volgen van een eerstegraads Reiki cursus is € 200.

 

Planning Reiki I cursussen: 

Januari 2023 

9 t/m12 januari 2023

Maandag t/m donderdag avond van 19.30u - 22.00u.

Plaats: Stadhouderslaan 9, Den Haag

Prijs: €  200.

 

Februari 2023 

13 -  16 februari 2023

Maandag t/m donderdag avond van 19.30u - 22.00u.-
 

Plaats: Westerbaenstraat 79, Den Haag

Prijs: €  200.

Maart 2023 

30 maart t/m 2 april 2023

Donderdag-, en vrijdagavond 30 en 31 maart 19.30u - 22.00u.
Zaterdag- en zondagmiddag 1 en 2 april van 14.00u - 17.00u.

Plaats: Westerbaenstraat 79, Den Haag

Prijs: €  200.

Om je aan te melden voor een cursus, kun je via contact een bericht sturen. Ik neem dan contact met je op.

 

Cursus Reiki 2
 

Voor mensen die minimaal een jaar de eerste graad van Reiki hebben beoefend en dagelijks zichzelf behandelen, is er de mogelijkheid zich verder in Reiki te verdiepen door het volgen van een tweedegraads Reikicursus. Tijdens de cursus krijg je de tweedegraads inwijding, leer je de drie Reiki symbolen en de toepassing ervan, wordt er uitleg gegeven over het absolute en het relatieve universum en leer je om een Reiki behandeling op afstand te geven en de mentale behandeling.

 

Een tweedegraads cursus wordt gegeven in 3 dagdelen van ca. 3 uur. De prijs voor een tweedegraads Reiki cursus is € 500.

 

Wanneer je overweegt een tweedegraads Reiki cursus te doen of er vragen over hebt, nodig ik je graag uit voor een oriënterend gesprek om meer te vertellen over de beoefening van de tweede graad en te bespreken wanneer het voor jou de juiste tijd is om de tweedegraads cursus te volgen.

 

Planning Reiki II cursussen: 

 

Mei 2023

Donderdagavond 18 mei  (19.30 - 21.00u) en zaterdag- en zondagochtend 20 en 21 mei  
(9.30 - 12.30u).

 

Plaats: Westerbaenstraat 79, Den Haag

Prijs: € 500.

Wil je meer informatie over een Reiki cursus of over Reiki behandelingen, neem dan contact met mij op via telefoon (06 29 45 80 66) of via contact.

Reiki informatie gesprek

 

Op maandag 6 maart 20.00 - 21.00u is er een Reiki informatieavond aan de Westerbaenstraat 79 in
Den Haag.

 

Tijdens deze informele bijeenkomst krijg je informatie over de achtergrond van Reiki, hoe het wordt toegepast bij mensen en dieren en hoe je ook zelf Reiki kan leren beoefenen. Ook is er gelegenheid om Reiki zelf te ervaren. 

 

Als je aanwezig wilt zijn neem dan contact met mij op via telefoon (06 29 45 80 66) of via contact.

De toegang is vrij.

Behandelavonden

 

Het idee achter een behandelavond is om Reiki met elkaar uit te wisselen en op die manier meer ervaring op te kunnen doen met de behandeling van anderen en ook zelf Reiki te ontvangen van andere mensen.

 

Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen over de beoefening van Reiki en andere Reiki studenten te leren kennen.

Als je wilt deelnemen, kun je je aanmelden via contact. 

Planning:

30 januari        19.30 - 22.00u

 

Verdere planning volgt.
 

Locatie: Westerbaenstraat 79, Den Haag

 

De bijdrage aan de avond is Euro 10,-

Reiki Healing Circle

 

Met regelmaat organiseer ik een Reiki Healing Circle in de natuur. Meestal vindt plaats deze plaats in het Scheveningse bos. De gedachte achter de cirkel is om als groep te verbinden in het veld van Reiki met als intentie het helen van de relatie tussen de mensen en de aarde.

 

We verzamelen bij de tramhalte op de hoek Scheveningseweg en Jacob Catalaan (halte Ary vd Spuyweg) en gaan gezamenlijk naar de plek in het Scheveningse bos. We zitten dan ongeveer een half uur in Reiki en ronden dan gezamenlijk af. Tijden en data zie hieronder. 

 

Tip: neem iets mee om op te zitten (een deken, yoga mat of iets dergelijks) want het gras kan nat zijn.

 

Als je niet fysiek aanwezig kunt zijn, kun je je ook energetisch met de groep verbinden vanuit huis en zo toch gezamenlijk in het veld van Reiki in verbinding zijn.

Je kunt je aanmelden via contact.
 

Planning

Planning volgt.

Deelname aan de Reiki circkels is vrij. Als je de Reiki healing circle financieel wilt ondersteunen, kan je een vrijwillige donatie doen aan stichting MobiUs: www.mobiusfoundation.nl

Online Reiki meditatie

 

Iedere donderdagmiddag van 18.00 - 18.45u geef ik een een online Reiki meditatie via Reiki Home.
 

Je hoeft je voor de mediatie niet aan te melden en kan meedoen via het aanklikken van
 

de link https://global.gotomeeting.com/join/435631597

 

Voor meer informatie en en de agenda van Reiki Home zie: https://reikihome.org/events/

Mannencirkel

Al geruime tijd houd ik me bezig met het thema man-zijn en wat er volgens mij van mannen wordt gevraagd. Wat ik daarmee bedoel is: het laten zien in woord en daad van een nieuw soort mannelijkheid. Volwassen. Rijp. En bereid verantwoordelijkheid te nemen. Onder andere door een duidelijk en aansprekend voorbeeld te zijn voor jongeren hoe je kan omgaan met werk, vrouwen, je innerlijk leven en de aarde.

 

Rond dit thema breng ik mannen bijeen om met elkaar in gesprek te gaan. 

Met als vertrekpunt: wat maakt een man een man? Mijns inziens zijn we toe aan nieuwe voorbeelden. De oude identiteit van de man klopt niet meer en de nieuwe is vaak gebaseerd op hoe vrouwen met gevoel omgaan, wat niet des mans is. De wens om onze eigen gevoeligheid te (h)erkennen en op een mannelijke manier vorm te geven. Nieuwe gezonde mannenkracht: hoe voelt dat en hoe ziet dat eruit in het dagelijks leven?

 

De volgende mannencirkel gaat van start in januari 2023. 

 

Als je interesse hebt om deel te nemen, neem dan contact met me op via contact of tel. 06 29 45 80 66.

Tijd: op woensdagvonden van 19.30 – 22.00 (data volgen).

 

Locatie: Den Haag

Ter kennismaking organiseer ik op donderdag 24 november (19.30 - 22.00u) een bijeenkomst voor geïnteresseerden. Om kennis te maken en te proeven of de manier van werken je aanspreekt (meer weten).

 

Ik hoor graag van je.

Verdieping 

 

Introductietraining De Kunst van Interactie - 3 dagdelen

Als in gesprekken de verschillen onoverbrugbaar lijken en de verbinding met de ander ver te zoeken is, hoe kom je dan toch weer met elkaar in contact?


6, 13, 20 oktober - 19.00-22.00u.

 

 

22, 29 november en 6 december - 19.00-22.00u


Informatie en aanmelden: klik hier 

Reiki in het dagelijks leven - 3 dagdelen

 

Het herstellen van innerlijke balans 

 

Een van de effecten van de beoefening van Reiki is dat het je innerlijke balans vergroot. Toch kan het in het dagelijks leven uitdagend zijn deze balans te bewaren. In drie avonden over een periode van 21 dagen verdiepen we onze ervaring hoe je Reiki meer kan toepassen in je dagelijks leven, werk en relaties.

 

 

1, 8 & 15  November - 19.30-22.00u

 

Informatie en aanmelden: klik hier

Reiki II
Inormatie gesprek
Behandelavonden
Reiki Healing Circle
Online Reiki meditatie
Mannencirkel
Verdieping
bottom of page