top of page
IMG_0477_edited.png
Aanmelden

Workshop Finding Your Voice

 

door Robert Kramps & Lies Pennings

op zondag 11-02-2024

     

Hoe creëren we die betere wereld die we allemaal graag willen voor onszelf en de generaties na ons? Wat wil er verder wakker worden, in beweging komen, stem krijgen? 

 

We nodigen je als Reiki student van harte uit om met ons op reis te gaan, een tocht naar binnen om naar je innerlijke stem te luisteren en om vervolgens ook jouw authentieke geluid te laten horen.
 

Ontdek hoe je jouw unieke talenten inzet en je plek in neemt, met eerbied voor wat was en voor wat wil zijn.

- direct naar aanmelden -

There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi.

De wereld staat onder druk. Ecologisch, economisch, sociaal en politiek is verandering noodzakelijk. Er is spanning tussen wat we als individu kunnen doen, hoe we met elkaar samenleven en hoe we onze wereld graag zouden zien.

 

Er zijn natuurlijk ook andere verhalen. Verhalen die hoop geven. Verhalen van mensen die we lang niet gehoord hebben omdat hun leven bijna onmogelijk is gemaakt. Maar de kennis en wijsheid van inheemse volken heeft de tijd overleefd en hun verhalen worden inmiddels gehoord en hun gebruiken gedeeld. Ze geven een heel ander beeld van de wereld, de mensen en zichzelf. De zorg voor moeder aarde, de verwevenheid met de natuur en het leven in wederzijdse afhankelijkheid staat centraal. En niet alleen zij kunnen zich afstemmen op de wijsheid van het Universum, van de zon en de maan, van de aarde en het hart. Juist ook Reiki als spirituele beoefening kan een grote bijdrage leveren aan de wereldwijde behoefte aan heling en regeneratie. 

 

We are the ones we’ve been waiting for - Prophecy by Hopi Elders.

Hoe creëren we die betere wereld die we allemaal graag willen voor onszelf en voor de generaties na ons? Wat is daarin onze eigen authentieke bijdrage? Wat mag er verder wakker worden, in beweging komen, stem krijgen? En waar nemen we juist afscheid van? 

 

Dat willen we graag onderzoeken en we nodigen je van harte uit om met ons op reis te gaan, een tocht naar binnen de diepte in om naar je innerlijke stem te luisteren, om jouw authentieke geluid te laten horen en jouw eigen waarachtige plek in te nemen. Als Reiki beoefenaars zijn we elkaars metgezel. Zo leren we van elkaar en zijn we getuigen van het luisteren naar wat onze ziel ons te vertellen heeft. We nodigen je uit om te ontdekken hoe dat voor jou is, in de bedding van de Reikicirkel die we met elkaar vormen als afspiegeling van onze Reiki community Usui Shiki Ryoho. Jouw plek, waarbij je jouw unieke talenten inzet en ook verantwoordelijkheid neemt die hoort bij die plek. Met eerbied voor wat was en voor wat wil zijn. Om in de toekomst ook samen onze stem te vinden als gemeenschap en deze te laten horen. We zijn samen verantwoordelijk voor een betere wereld! 

 

Be the change you wish to see in the world - Mahatma Gandhi.

Wij, Robert Kramps en Lies Pennings, voelen een verlangen om onze plek in te nemen, in onszelf, in onze gemeenschap en in de wereld. Te verkennen wat nodig is voor die betere wereld. En om zelf ook de beste versie van onszelf te worden in dit leven. Daarvoor gebruiken we alle ervaringen die wij op onze Reiki-reis hebben opgedaan, zoals sjamanisme, regeneratief werken en familieopstellingen. 

 

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan deze reis en je vragen, je twijfels, je nieuwsgierigheid en je enthousiasme voor Reiki en avontuur mee te nemen! 

 

Op 11 februari organiseren wij een dag om te proeven en kennis te maken. We verkennen samen de volgende vragen: 

  • Waar staat een betere wereld voor jou voor? 

  • Wanneer je hier ruimte voor maakt in je lichaam, wat wordt er dan aangeraakt?

  • Wat wordt er van jou gevraagd, om deze betere wereld te helpen tot bloei te komen?

  • Wat betekent dat voor het werk dat jij in de wereld te doen hebt?

 

 

We horen graag van je!

 

Robert Kramps en Lies Pennings

 

 

 

Datum          : 11 februari 2024 van 9.30 – 17.00u

Locatie         : Het Huis van Mogelijkheden, Leiden

Bijdrage       : € 99,-  (dit bedrag excl. BTW)

Aanmelden   : robertkramps@gmail.com

 

Over Lies

Lies Pennings is als sociologe altijd geïnteresseerd in hoe mensen met elkaar samenleven en de wereld om zich heen vormgeven. Ze is Reikimaster sinds 2018 (www.reikistudioleiden.nl).


 

Over Robert 

Robert Kramps is als jurist gefascineerd door het scheppen van balans; altijd benieuwd naar wat mensen ten diepste drijft en hoe zij dat in hun leven en relaties tot uitdrukking brengen. Hij is Reikimaster sinds 2015.

IMG_0377.jpeg
bottom of page