top of page

Uitnodiging

Mannen met Reiki

Rond het thema: ‘wat maakt een man een man?' breng ik mannen bijeen
om in de energie van Reiki bij elkaar te zijn. 

Voor het opdoen van nieuwe gezichtspunten, verdieping en plezier. 

Dit is een uitnodiging voor een eerste bijeenkomst om kennis te maken en te horen 

waar de interesses en behoeften liggen.

Al geruime tijd houd ik me bezig met het thema man-zijn en wat er volgens mij van mannen wordt gevraagd. Wat ik daarmee bedoel is: het laten zien in woord en daad van een nieuw soort mannelijkheid: volwassen, rijp en bereid verantwoordelijkheid te nemen. Onder andere door een duidelijk en aansprekend voorbeeld te zijn voor jongeren hoe je kan omgaan met werk, vrouwen, je innerlijk leven en de aarde.

Mijns inziens zijn we toe aan nieuwe voorbeelden. De oude identiteit van de man klopt niet meer en de nieuwe is vaak gebaseerd op hoe vrouwen met gevoel omgaan, wat niet eigen is voor mannen. De wens om onze eigen gevoeligheid te (h)erkennen en op een mannelijke manier vorm te geven. Nieuwe gezonde mannenkracht: hoe voelt dat en hoe ziet dat eruit in het dagelijks leven?

 

Sinds 2019 breng ik mannen bijeen om met elkaar in gesprek te gaan, samen te verdiepen, ons hart te openen en te delen wat er in ons leeft. 

In het najaar wil ik starten met een groep Mannen met Reiki om in de energie van Reiki bij elkaar te zijn en de Reiki beoefening te gebruiken bij het verdiepen van ons man-zijn. 

Ter kennismaking organiseer ik op 19 december (19.30 - 22.00u) een bijeenkomst bij Reiki Studio Leiden. 

Als je vragen hebt, neem dan contact met me op via contact of tel. 06 29 45 80 66.

Locatie:       Reiki Studio Leiden

Bijdrage:     € 20,- 

Ik hoor graag van je.

 

Robert

bottom of page